Search

SMARTare Systemutveckling - Innovationsdag i Stockholm

TRC Forum Stockholm

Introduktion

Välkommen till denna spännande dag som vi vågar kalla Innovationsdag och utan att fylla på med klyschor, så nöjer vi oss med att lova att du när du går härifrån har fått en mängd nya idéer som är annorlunda eller unik jämfört med vad du är van att höra eller hur din organisation arbetar idag.

Kanske undrar du hur vi kan hävda att vi representerar SMARTARE Systemutveckling? Vi kommer visa hur du på riktigt kan hantera många av dagen stora problem; Isolerade Informationsöar i organisationen, svag kunskapsspridning mellan domäner och dålig ändringskontroll som i sin tur ger undermålig systemkvalitet, sena projekt och missnöjda kunder. Detta gör att vi törs sticka ut hakan och lova dig något nytt och något du kanske aldrig har sett eller hört tidigare.

Vi kommer att beröra begrepp såsom; Artificiell Intelligens, Kunskapsdriven systemutveckling, informationskvalitet, Model-Based (MBSE), Kravsimulering och inte minst spårbarhet.

Vi kommer att använda våra unika utvecklingsverktyg (https://www.reusecompany.com/) för att demonstrera koncepten ovan och för att via hur Artificiell Intelligens (AI) i framtiden, som är här nu, kommer att kliva in i definitions- och utvecklingsarbetet. Detta kommer hjälpa oss med att hantera våra allt mer komplexa produkter i ett allt högre utvecklingstempo.

Agenda:

 Agenda TRC Forum Stockholm 2018

Prof Juan Llorens Christer Fröling

 

Praktisk information

När:

12 juni 2018

Plats:

Vi kommer att hålla till på Spanska Ambassadens Ekonomi- och Handelsavdelning (ICEX), Drottninggatan 82, 3tr. Enklast kommer du hit via tåg eller tunnelbana till T-centralen och sedan en kort promenad.

Lunch:

Lunch och fika ingår och du kommer få prova lite olika spanska smaker. V.g. meddela oss via kommentarsfältet om du har någon allergi eller specialönskemål kring kosten.

Kostnad:

Seminariet är kostnadsfritt, men The REUSE Company förbehåller sig rätten att fakturera 400 SEK om du av någon anledning inte dyker upp och inte har avanmält dig på mail till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller telefon 072-2322463 senast den 8:e Juni.