TRC Forum Stockholm 2018

The REUSE Company Forum

TRC Forum Stockholm

When: June 12, 2018
Where: Stockholm, Sweden

SMARTare Systemutveckling – Innovationsdag i Stockholm

Välkommen till denna spännande dag som vi vågar kalla Innovationsdag och utan att fylla på med klyschor, så nöjer vi oss med att lova att du när du går härifrån har fått en mängd nya idéer som är annorlunda eller unik jämfört med vad du är van att höra eller hur din organisation arbetar idag.

Kanske undrar du hur vi kan hävda att vi representerar SMARTARE Systemutveckling? Vi kommer visa hur du på riktigt kan hantera många av dagen stora problem; Isolerade Informationsöar i organisationen, svag kunskapsspridning mellan domäner och dålig ändringskontroll som i sin tur ger undermålig systemkvalitet, sena projekt och missnöjda kunder. Detta gör att vi törs sticka ut hakan och lova dig något nytt och något du kanske aldrig har sett eller hört tidigare.

Vi kommer att beröra begrepp såsom; Artificiell Intelligens, Kunskapsdriven systemutveckling, informationskvalitet, Model-Based (MBSE), Kravsimulering och inte minst spårbarhet.

Vi kommer att använda våra unika utvecklingsverktyg (https://www.reusecompany.com/) för att demonstrera koncepten ovan och för att via hur Artificiell Intelligens (AI) i framtiden, som är här nu, kommer att kliva in i definitions- och utvecklingsarbetet. Detta kommer hjälpa oss med att hantera våra allt mer komplexa produkter i ett allt högre utvecklingstempo.

Agenda

UG Summit 2019 program

Sign up for regular information about our events!